Kristof Lajos, „antrenorul de genii” acuzat că a violat un copil, are doar 8 clase

Kristof Lajos, „antrenorul de genii” arestat după ce a fost prins în flagrant că viola un copil, are doar 8 clase, cu toate că era lăudat de autoritățile din domeniul educației, notează Antena 3.

Surse din anchetă au dezvăluit că Kristof Lajos are doar 8 clase, astfel încât el ar fi putut să muncească doar ca lucrător necalificat.

Potrivit legislației muncii, nivelul de pregătire școlară pe care îl are Kristof Lajos îl plasează în grupa „Ocupații elementare”, care se referă la muncitorii necalificați. Astfel, Kristof Lajos ar fi putut să muncească în salubritate, să fie gunoier, salahor sau paznic, fie să muncească în agricultură, silvicultură, pescuit ori alte ocupații care nu implică o activitate intelectuală care necesită studii liceale.

În realitate, Kristof Lajos pregătea elevi olimpici și era lăudat de autorități din domeniul educației, notează sursa citată. Mai mult, Kristof Lajos a înființat chiar și o școală privată.

Kristof Lajos a fost arestat preventiv din 21 iulie, atunci când a fost prin în flagrant în timp de viola un minor.

Pe același subiect:

Edupedu: Ce implicare au avut liderii Federației Naționale a Părinților în școala lui Lajos Kristof, „antrenorul de genii” prins în flagrant când viola un copil


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Kristof Lajos, „antrenorul de genii” acuzat că a violat un copil, are doar 8 clase”

Comentariile sunt închise.