Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei în 2024, reclamat de activiști LGBT, după ce a vorbit despre protejarea copiilor de „ideologiile deviante”

Mihai Enache, candidat AUR la Primăria Capitalei la alegerile locale din 2024, este acuzat de activiștii LGBT și reclamat la CNCD pentru „discurs instigator la ură”.

Accept România, asociație care reprezintă drepturile homosexualilor, a anunțat, pe Facebok, că a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva lui Mihai Enache, „din cauza afirmațiilor discriminatorii făcute de acesta, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2024.”

Asociația Accept susține că în contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024, Mihai Enache, candidatul partidului AUR pentru Primăria București, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje care incitau la ură împotriva comunității LGBTQIA+.

Mihai Enache este acuzat, printre altele, că a postat pe Facebook o critică la adresa Biroului electoral Central pe teme ghidului privind interacțiunea cu persoanele transsexuale. Totodată, Mihai Enache este reclamat că ar fi anunțat în campania electorală că intenționează să protejeze copiii de „ideologiile deviante care le afectează dezvoltarea normală”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei în 2024, reclamat de activiști LGBT, după ce a vorbit despre protejarea copiilor de „ideologiile deviante””

  1. Nimeni nu discrimineaza deviantii sexuali, ci îi combate din cauza Imoralității lor .

    Este o diferență enormă între una și cealaltă.

    Asta, una la mînă .
    A doua la mînă : cele scrise de acest candidat sunt lucruri pe care le gîndim jumătate dintre adulții cu moralitate normală ai acestei țări . Ce vrea acest Consiliu al Apărării Imoralității, să ne aresteze pe toți ?

    Să o facă , căci eu atîta aștept ! Aștept să îi întîlnesc față în față ca să le spun tot ce cred despre ei și despre putreziciunea lor morală și spirituală !

Comentariile sunt închise.