O activistă LGBT, numită în conducerea PSD. Claudiu Târziu (AUR): Ciolacu îndeplinește obiectivele Stângii globaliste, făcând cu ochiul Bisericii

Victoria Stoiciu, activistă LGBT și militantă contra Bisericii, așa cum rezultă din declarațiile și din postările făcute pe Facebook în ultimii ani, a fost numită în echipa de conducere PSD.

Decizia lui Marcel Ciolacu contrastează cu valorile cu care acesta defilează în public, inclusiv cu apropierea de Biserică.

Acest fapt a fost semnalat și comentat de europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE.

„În ultima vreme, Marcel Ciolacu a făcut turul bisericilor și mănăstirilor. Uneori s-a fotografiat împreună cu stareți și ierarhi. A apărut des și alături de Patriarhul Daniel.

Pentru naivi, erau semnele unei metanoia, pe cît de târzie, pe atât de surprinzătoare. Ca orice creștin, m-aș fi bucurat să fie așa.

Ieri însă am avut o nouă dovadă a ipocriziei crase a acestui politician. A impus-o în echipa de conducere a PSD pe una dintre consilierele sale, Victoria Stoiciu, cunoscută militantă contra Bisericii.

Stoiciu a devenit vicepreședinte al partidului. De la înălțimea acestei funcții, își va putea urmări mai bine agenda progresistă, care conține inclusiv căsătoriile între persoane de același sex și pe care și-a făcut-o publică de mult.

Ciolacu nu face decât să continue politica duplicitară a PSD de pe vremea lui Năstase, Ponta și Dragnea. Îndeplinește punct cu punct obiectivele Stângii seculare și globaliste, făcând cu ochiul Bisericii, de parcă ar fi o nimica toată.

2025 este anul centenar al Patriarhiei Române. Să nu cumva să fie anul cel mai greu al Bisericii din ultimele trei decenii, dacă noi, creștinii, vom permite ca Marcel Ciolacu și ai lui să rămînă la putere și încă să aibă toată puterea!”, a transmis, duminică, pe Facebook, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „O activistă LGBT, numită în conducerea PSD. Claudiu Târziu (AUR): Ciolacu îndeplinește obiectivele Stângii globaliste, făcând cu ochiul Bisericii”

  1. Simbolistica LGBT , curcubeul, este și cea a Schimbării.
    Începînd cu 21 decembrie 2012 s-a terminat perioada astrologica a Peștilor și a început cea a Varsatorului – cunoscut și sub numele de Saturn sau Lucifer.
    Această schimbare se referă de fapt la o transformare din rădăcini a societății omenești, schimbare periodică dorită și realizată de clica mondialista pseudoevreiasca sabbateio-frankista, profund ocultă , panteista, cu ajutorul ideologiei New Age.
    Ideologie promovată de toți ” progresiștii „, dintre care mulți habar nu au ce fac și nu înțeleg nimic din ce fac datorită compartimentalizarii felului în care sunt folosiți de ” Elita ” infractoare internațională.
    Acești progresiști sunt doar niste Idioți ( sau Idioate) utile , după cum spunea Iuri Bezmenov, iar el știa cel mai bine dintre toți la ce se referă termenul. Aceștia sunt oameni a căror putere de înțelegere este extrem de limitată, foarte materialisti , avizi de putere și de publicitate și deosebit de utili astfel celor ce îi manipulează , întrucît nu pun întrebări. Făcînd tot ce li se cere, chiar dacă ce li se cere este împotriva bunului simț , a familiei sau a societății în care s-au născut și în care au crescut.

    Din punctul meu de vedere nu este nimic surprinzător în ipocrizia politică a celor ce și-au făcut din aceasta o meserie. Ei au toate caracteristicile înșirate puțin mai sus, neavînd decît un obiectiv, cel de a face pe placul celor ce îi țin la capătul sforii.

  2. PSD, PNL si USR nu mai trebuie sa fie votate, ele sunt grupari teroriste si anti romanesti.

Comentariile sunt închise.