Ordinul se execută? O femeie, nominalizată de Ciolacu pentru funcția de comisar european, așa cum a solicitat Ursula von der Leyen

Premierul Marcel Ciolacu o propune pe Roxana Mînzatu (europarlamentar PSD, 44 de ani) pentru comisar european din partea României, au informat, vineri, mai multe surse din presă, chiar dacă anterior fusese anunțat numele lui Victor Negrescu pentru această funcție.

Imediat după întâlnirea, de săptămâna trecută, cu Ursula von der Leyen, premierul Ciolacu a declarat că Victor Negrescu este nominalizarea din partea României pentru funcția de comisar european.

Mai mult, Marcel Ciolacu a susținut că nu se lasă influențat de solicitarea șefei CE privind paritatea de gen, așă că nu va propune o femeie doar pentru că așa i se cere.

„Mai am și eu lucruri din trecut. Nu-mi place să îmi impună cineva ceva, ca pe timpul comunismului. Am văzut că și alte 10-14 state au avut aceeași problemă ca și mine cu trecutul, să nu ne impună nimeni nimic”, a spus Ciolacu, răspunzând la o întrebare despre cum a primit Ursula von der Leyen propunerea din partea României, în persoana europarlamentarului Victor Negrescu, după cum a relatat Calea Europeană.

Reamintim că Ursula von der Leyen a solicitat ca fiecare ţară să propună un bărbat şi o femeie pentru a ocupa funcţia de comisar european, în ideea de a asigura „paritatea de gen”, însă statele membre au ignorat până acum această solicitare. Se pare că nu și România.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ordinul se execută? O femeie, nominalizată de Ciolacu pentru funcția de comisar european, așa cum a solicitat Ursula von der Leyen”

  1. ” Ca pe timpul comunismului ” zice primul ministru.
    Doar că acel timp este Acesta. Iar dînsul o știe bine .

    Ca și alegerea sa precedentă , și aceasta este o membră a Internaționalei Socialiste, așa cum este probabil și partidul din care primul ministru face parte, partid continuator al PCR- ului , bine înrădăcinat și de nezdruncinat din istoria țării noastre.
    La care permanentizare suntem desigur părtași, prin voturile noastre de încredere, crezînd că delegam puterea noastră unor compatrioți de nădejde, dar care în fapt nu sunt decît sabotorii bunăstării și ai independenței noastre .

    Noul Babilon dorește o femeie ( politica feministă ) pentru că numai prin promovarea femeii pot fi bărbații reduși la un stadiu degenerat, în care să nu mai aibă nici o caracteristică proprie sexului lor și eventual în scurt timp să umble în fustă și să uite cine sunt .

    Aceasta nu este politică, este inginerie socială și control mintal .

Comentariile sunt închise.