„Oștașul” Ciucă costă peste 4 milioane de euro, din bani publici

PNL finanțează cu peste 4 milioane de euro, bani din subvențiile de la bugetul de stat, promovarea cărții „Un oștaș în slujba țării”, semnată de Nicolae Ciucă, dezvăluie o investigație Snoop.ro.

Potrivit sursei citate, din luna mai și până în prezent, PNL a cheltuit „din subvenții acordate de la bugetul de stat” 510.000 de euro pe lună pe 400 de panouri stradale care promovează cartea lui Nicolae Ciucă, un proiect personal finanțat din bani publici.

Partidul a mai achitat 450.000 de euro pentru producerea și montarea afișajului în toată țara.

Până la finalul anului, afișarea volumului lui Nicolae Ciucă va costa, în total, peste 4 milioane de euro.

Rareș Bogdan nu vede niciun conflict de interese în a finanța din bani publici o carte privată și spune că:

„Faptul că vorbim despre o carte pe mine mă bucură. După mult timp, de la Cățeluș cu părul creț și Capra cu trei iezi, unii vor mai ține, în sfârșit, mâna pe o carte”.

400 de panouri de outdoor cu imaginea lui Nicolae Ciucă sunt prezente în orașele, pe autostrăzile și pe drumurile naționale din România. Imaginea lui Ciucă se reflectă în 762 de afișaje, a comunicat oficial PNL, la cererea site-ului de investigații Snoop. Partidul subliniază că există panouri cu mai multe „fețe” ale lui Ciucă, de aceea numărul de afișaje e mai mare decât numărul celor 400 de panouri.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost