Premierul Ciolacu anunță numele comisarului european din partea României DOAR după ce primește acordul Ursulei von der Leyen

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va discuta, joi, la Bruxelles, cu Ursula von der Leyen despre nominalizarea comisarului european din partea României, numele acestuia urmând să fie făcut public doar după discuția cu șefa CE.

„Voi pleca după amiază la Bruxelles pentru întâlnirea de mâine cu președinta Comisiei Europene, dna Ursula von der Leyen. Vom discuta despre stadiul îndeplinirii PNRR, împreună cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și cu ministrul Finanțelor. Vom analiza și ultimele evoluții despre Cererea de Plată 3, concret, situațiile legate de conducerile companiilor de stat din energie și transporturi. Evident, voi discuta cu doamna președinte și despre portofoliul României în viitoarea Comisie Europeană. După această discuție, voi trimite nominalizarea viitorului comisar european din partea României”, a anunțat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu.

Reamintim că România se află printre statele membre care nu au trimis nominalizările pentru comisar european, termenul limită fiind 30 august, după cum a anunțat RostOnline.

Deși viitorul comisar european va reprezenta, cel puțin teoretic, România, până la această dată nu a existat nicio discuție publică pe această temă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Premierul Ciolacu anunță numele comisarului european din partea României DOAR după ce primește acordul Ursulei von der Leyen”

  1. Din fragmentul redat în articol relativ la declarațiile făcute de așa zisul prim ministru ( al cui prim ministru ? ) se poate înțelege cu ușurință că România nu mai este o țară, ci o Provincie a unei Țări, țară numită Europa ( pînă cînd și aceasta va dispărea în anonimat pentru a se cufunda în marea țară a imperiului globalist ) , și pentru a cărui Președinta dumnealui va prezenta darea de seamă iar această președinta îi va specifica ceea ce el va trebui să facă atunci cînd se va înapoia de la Înalta Poartă a Noului Babilon la locul său de baștină.

    Ma întorc în timp și sunt din nou în fața sultanului pupindu-i papucul . Și mă întreb dacă războiul de independență a avut loc vreodată , sau e doar o pagină scrisă în cartea de istorie, locul sultanului fiind luat acum de ” doamna președinta ” în vreme ce noi suntem tot în același loc în care ne-au lăsat Mihai și Brincoveanul .
    Fără a avansa nici un dram pe calea libertății noastre naționale.

Comentariile sunt închise.