Premierul Ciolacu îl propune comisar european din partea României pe Victor Negrescu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că l-a propus la Bruxelles pe Victor Negrescu pentru funcţia de comisar european din partea României, anunță Agerpres.

Ciolacu a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la Bruxelles, ce propunere a făcut pentru funcţia de comisar european.

„În ceea ce priveşte comisarul, nu e prima oară când o spun, am mers cu un nume. El este actualul vicepreşedinte al Parlamentului European, domnul Victor Negrescu. Normal că ne-am făcut şi un calendar, eu sper ca cel târziu luni să înaintăm propunerea din partea Guvernului României. Acest atribut este exclusiv al prim-ministrului, dar, cum este şi normal, şi deja am şi stabilit cu domnul preşedinte Nicolae Ciucă, vom avea o discuţie în următoarele zile. De asemenea, instituţional, dacă dorim o anumită normalitate, voi avea o discuţie şi cu preşedintele României, deoarece acesta este reprezentantul României în Consiliul European”, a spus Ciolacu.

Pe același subiect

Claudiu Târziu, despre votul AUR împotriva europarlamentarilor Nicu Ștefănuță și Victor Negrescu, în PE: Noi apărăm patria, nu-i premiem pe cei care o trădează!

Premierul Ciolacu anunță numele comisarului european din partea României DOAR după ce primește acordul Ursulei von der Leyen


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Premierul Ciolacu îl propune comisar european din partea României pe Victor Negrescu”

  1. Din cîte văd ” Comisarul ” trimis la Bruxelles ( dar care e deja acolo ) , e Socialist , și deci afiliat la Internaționala socialistă.
    Frumos sfîrșit avem , după ce l-am împușcat pe Ceaușescu că era comunist și l-am numit și trădător , ne lăsăm desființati ca națiune tot de Comuniști. Care nu au dispărut niciodată dintre noi, ci dimpotrivă .

    Deci toată înșelătoria cu democrația și libertatea a ieșit pînă la urmă la suprafață, ca uleiul deasupra apei . Căci e timpul, se pare , să intrăm din nou în cușcă.

    Putem spune că acum calea e liberă pentru Dictatura totalitară , căci comuniștii sunt maeștri în așa ceva , mai ales că acum mai sunt și digitalizati și tehnologizati cu drone de supraveghere și sateliți de geolocalizare .

    Iar ” Comisarul ” e înnebunit după Pan-Europa , din cîte spun articolele ce îi sunt dedicate , și bănuiesc că deci va face praf din România . De dragul ascensiunii politice.

Comentariile sunt închise.