Premierul Viktor Orban: Dacă nu punem piciorul în prag, vor răsturna lumea în care se poate trăi o viaţă demnă de om, unde femeia este femeie, francezul este francez, maghiarul este maghiar, iar americanul este american

Premierul Viktor Orban a vorbit, într-un interviu acordat unei publicații de la Budapesta, despre performanțele sportivilor olimpici, dar a comentat și controversele apărute la Jocurile Olimpice din acest an și ceremonia de deschidere, notează MTI.

Premierul ungar a avertizat că „lucrurile importante se află sub un asediu total”.

„Identitatea naţională este sub atacuri şi insulte fără precedent. Ceea ce înainte putea părea naţionalism, astăzi este o chestiune existenţială precum pâinea. (…). Dacă nu punem piciorul în prag, vor răsturna lumea în care se poate trăi o viaţă demnă de om, unde femeia este femeie, francezul este francez, maghiarul este maghiar, iar americanul este american”, a declarat Viktor Orban.

Reamintim că ediția JO din acest an a fost marcată de mai multe controverse, de la blasfemie și satanism la ceremonia de deschidere, la sportivi transsexuali și la condiții de cazare și hrană dictate de ambiții ecologice.

Pe același subiect:

Scene apocaliptice, satanism, propagandă LGBTQ. Jocurile Olimpice au fost deturnate de agenda progresistă

Doborâtă de ideologie! Italianca Angela Carini, pusă la pământ de un boxer care se identifică ca fiind femeie

Sportivii de la Jocurile Olimpice de la Paris, la un pas de colaps, din cauza politicilor de mediu. Delegațiile aduc de acasă aparate mobile de aer condiționat

Eco-isterie la Paris. În loc de carne și ouă, sportivii din Satul Olimpic primesc alimente pe bază de plante, pentru „reducerea amprentei de carbon”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Premierul Viktor Orban: Dacă nu punem piciorul în prag, vor răsturna lumea în care se poate trăi o viaţă demnă de om, unde femeia este femeie, francezul este francez, maghiarul este maghiar, iar americanul este american”

  1. Daca a ajuns Orban , sa spuna acestea , ei ungurii care aveau jumatate din politica americana , politruci amerciani de ” viitor ” casatoriti cu unguroaice trimise in America , din anii 45 dupa razboiul mondial ca refugiate , pe politica Securitatii Ungare de atunci , ei ungurii care au fost sustinuti permanent de catre politica americana dupa anii 90 , intrare in E.C , intrare in NATO , intrare in spatiul Schnegen , ( se spune pe surse ca polonezii au intrat odata cu ungurii , pentru a nu fi ” discriminare ” intre englezi si americani ), apoi este clar ca pana si la americani , nimic ” nu ami este sigur ” , privind propaganda lui Orban in E.C

Comentariile sunt închise.