3 comentarii la „Proiectul pentru introducerea CNP-ului fiscal, lansat în dezbatere publică. Ce este NUMĂRUL DE IDENTIFICARE DIGITALĂ pentru persoanele fizice”

  1. Evaziunea fiscală servește doar de pretext. Este vorba în fapt despre CONTROL ABSOLUT DE CĂTRE BĂNCILE CENTRALE ȘI INTERNAȚIONALE , toate PRIVATE, a noastră, poporul, din care și acești indivizi fac parte, deși fac totul pentru a arăta contrariul . Punînd umărul și ajutînd Crima organizată din dosul sistemului financiar nu înseamnă că lucrezi pentru țara și poporul tău Înseamnă că îi trădezi, că îi vinzi contra unui beneficiu ( pecuniar sau social sau politic ), sau pentru că te-ai angajat cu trup și suflet pe calea sabotarii intereselor naționale.
    S-a mai scris nu de mult pe aceeași temă, iar această recurența a subiectului nu poate decît să însemne hotărîrea de neclintit a acestor indivizi, în fapt dușmani ai țării lor, de a pune în aplicare metode de înlănțuire ” digitală „, din care în mod evident nu există mai apoi scăpare, odată ce am permis instaurarea acesteia .

  2. Nu sunt de acord! Se încalcă dreptul fundamental și constituțional la viață privată.

Comentariile sunt închise.