România, folosită ca scut de Ucraina? Planul lui Zelenski

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat, duminică, că urmărește să convingă țările vecine din NATO pentru a ajuta la interceptarea rachetelor rusești lansate asupra Ucrainei, informează agenția Reuters, citată de Hotnews.ro.

„Acesta este un alt instrument și vreau să îl încerc, astfel încât țările NATO să poată discuta cu Ucraina despre posibilitatea ca o mică coaliție a țărilor vecine să doboare rachetele inamice (…).

Cred că această decizie este probabil dificilă pentru partenerii noștri, ei se tem întotdeauna de o escaladare excesivă, dar noi luptăm împotriva acestui lucru”, a precizat liderul ucrainean”, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Declarația a fost făcută, duminică, după ce piloții ucraineni au început să piloteze avioane F-16 pentru efectuarea unor operațiuni în interiorul țării.

Liderul ucrainean a anunțat utilizarea avioanelor F-16, pentru care Kievul a făcut mult timp presiuni, în timp ce s-a întâlnit cu piloții militari la o bază aeriană, flancat de două dintre avioane, în timp ce alte două zburau deasupra lui.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „România, folosită ca scut de Ucraina? Planul lui Zelenski”

  1. Acest actoras de mîna a treia are o părere exagerat de bună despre el și despre abilitatea lui politică , crezînd că poate „trage ” în război unele țări – mai idioate decît el – sub pretextul de a-l ajuta în doborîrea inamicului său și a-i face munca!

    Pentru ca apoi să fim și noi beligeranti !

    Coaliția o poate face cu Marea Britanie care îl finanțează și care dorește războiul mondial. Și care se folosește de SUA să moară în locul ei .

    Cei dintre noi care doresc însă ” să îl ajute ” , nu au decît să o facă pe cont propriu, inscriindu-se în oastea ucraineană . Vreau chiar să văd cîți sunt dintre aceștia !

  2. Romania nu trebuie sa se bage in acest razboi. Acest razboi este al khazarilor si al lui Volodimir Zelenski.

Comentariile sunt închise.