Thomas Bach, președintele CIO: Jocurile Olimpice de la Paris, primele organizate complet în cadrul NOII AGENDE de reforme. Mai incluzive, mai sustenabile, cu paritate de gen completă

Jocurile Olimpice 2024 de la Paris au fost primele dintr-o nouă eră, ele fiind organizate în cadrul noii agende de reforme, a declarat, duminică seara, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, în discursul său de la ceremonia de închidere, informează agenția EFE, citată de Agerpres.

Thomas Bach a subliniat că aceste Jocuri Olimpice au fost primele organizate complet în cadrul noii agende de reforme: „Mai tinere, mai urbane, mai incluzive, mai sustenabile. Primele Jocuri Olimpice cu paritate de gen completă”.

„În ciuda tuturor tensiunilor din lume, performanţa sportivilor la aceste Jocuri Olimpice ne-a inspirat pe toţi şi miliarde de oameni din întreaga lume. Vă mulţumim că ne-aţi făcut să visăm şi că ne-aţi făcut să credem într-o lume mai bună pentru toată lumea (…). Ştim că Jocurile Olimpice nu pot crea pacea. Dar Jocurile Olimpice pot crea o cultură a păcii care inspiră lumea”, a adăugat Thomas Bach.

Reamintim că ediția JO din acest an a fost marcată de mai multe controverse, de la blasfemie și satanism la ceremonia de deschidere, la sportivi transsexuali și la condiții de cazare și hrană dictate de ambiții ecologice.

Pe același subiect:

Scene apocaliptice, satanism, propagandă LGBTQ. Jocurile Olimpice au fost deturnate de agenda progresistă

Doborâtă de ideologie! Italianca Angela Carini, pusă la pământ de un boxer care se identifică ca fiind femeie

Sportivii de la Jocurile Olimpice de la Paris, la un pas de colaps, din cauza politicilor de mediu. Delegațiile aduc de acasă aparate mobile de aer condiționat

Eco-isterie la Paris. În loc de carne și ouă, sportivii din Satul Olimpic primesc alimente pe bază de plante, pentru „reducerea amprentei de carbon”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Thomas Bach, președintele CIO: Jocurile Olimpice de la Paris, primele organizate complet în cadrul NOII AGENDE de reforme. Mai incluzive, mai sustenabile, cu paritate de gen completă”

  1. Bănuiesc că ” lumea mai bună ” la care se referă individul citat este cea a Schimbării Climaterice – aduse nouă de Agenda 21- și a Travestitilor homosexuali , a Oamenilor Noi , spre care suntem împinși cu forța de organizațiile fasciste ale oligarhiei ( în mare parte britanice ) , de tipul ONU , UE , Clubul de la Roma , precum și societățile și serviciile secrete ce le aparțin.
    Mă gîndesc că următoarele JO vor aduce în prim plan Saturnaliile sau orgiile bachice, cine știe nu m-ar mira de loc în contextul actual în care ” masele ” , dacă sunt sătule și au distracții, se declară pe deplin mulțumite ( Panem et Circenses ) , stadiul în care se află la modul general fiind foarte apropiat de cel animalier . Care animale de multe ori le sunt superioare ca demnitate și comportament .

    Asemănarea cu ultimele clipe de existență a Imperiul Roman mi se pare absolut frapantă în acest moment, și desigur că dispariția societății noastre așa cum o știm este extrem de aproape, de fapt la o aruncătură de băț.

  2. Jocurile care au avut loc la Paris nu au fost Jocuri Olimpice. au fost o tentativa de concursuri pentru homosexuali.

Comentariile sunt închise.