Ana Nuță a donat din premiul de la „Românii au talent” pentru finalizarea bisericii de la Institutul Oncologic București

Ana Nuță, tânăra care a ieșit pe locul 2 la concursul „Românii au Talent” de la PRO TV, a anunțat pe Facebook că o parte din premiul ei în valoare de 20.000 de euro va fi donată pentru construcția bisericii din curtea Institutului de Oncologie București, notează Basilica.ro.

„O parte din inima mea și din darurile pe care mi le-a dăruit Dumnezeu au rămas, astăzi, pentru veșnicie la biserica închinată Maicii Domnului și Sfântului Nectarie, de la Institutul de Oncologie pentru adulți și copii, București, pentru a mângâia și a vindeca mii și mii de suflete în suferință, căci așa am promis, mai presus de orice: Ale Tale dintru ale Tale, Ție Îți aducem de toate și pentru toate!” a scris tânăra.

„Vreau să-i mulțumesc Părintelui Mihail Bucă, care necondiționat a fost alături de mine în orice pas și fiicei sale, Irene-Ecaterina, îngerul prin care se fac minuni!”

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost trup și suflet alături de mine, pe tot parcursul meu, atât la Românii au talent, cât și în fiecare zi, atunci când v-am oferit, cu multă dragoste, muzica pe care o iubesc!” a mai scris artista.

Apel către cei care pot să doneze

„Am făcut publică această bucurie din îndrumarea Părintelui instituției medicale, Gheorghe Subțirică, pe această cale, înțelegând importanța proiectului de suflet și dorind să lărgesc lanțul de ctitori și binefăcători”, a scris Ana Nuță, anexând și datele necesare pentru donație.

În fotografiile din postare, Ana Nuță apare alături de Arhid. Mihail Bucă, Protopsaltul Catedralei Patriarhale, și de fiica lui, Irene Ecaterina, fostă pacientă a Secției Pediatrice a Institutului Oncologic București.

„Copil frumos, talentat și minunat, ai toată aprecierea, admirația și dragostea noastră! Noi, Tronos, te iubim, te susținem și am dovedit acest lucru în toată campania ta muzicală de la Românii au talent. Ești un copil pentru copii și un om pentru oameni!”, a comentat Părintele Arhidiacon Mihail Bucă.

Coordonatorul lucrărilor de la această biserică este preotul misionar al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Al. Trestioreanu” din București, Părintele Gheorghe Subțirică. Poate fi găsit la capela provizorie a instituției medicale din Șos. Fundeni nr. 252, sector 2, sau la numărul de telefon 0762319080.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.