„Cashless!” Plata în numerar, interzisă la un festival organizat de Filarmonica Ploiești

Plata în numerar nu este acceptată în cadrul unui festival organizat, în perioada 6-8 septembrie, de Filarmonica Ploiești.

Este vorba despre Republik Fest, primul festival fusion-simfonic din România.

„Republik Fest este cashless! Pentru a simplifica experiența de festival, Filarmonica Ploiesti s-a aliat cu Payvent pentru a oferi posibilitatea de a plăti fără cash la toți vendorii prezenți la Republik Fest. Vor fi amplasate mai multe puncte de Top-Up în cadrul festivalului, de unde se pot obține și încărca cu bani carduri Payvent, care este astfel singura metodă de plată acceptată la comercianții din incinta festivalului”, a anunțat, pe Facebook, Filarmonica Ploiești.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „„Cashless!” Plata în numerar, interzisă la un festival organizat de Filarmonica Ploiești”

  1. În primul rînd plata fără instrumente de plată palpabile, adică bancnote, nu este nicidecum plată, ci doar un act imaginar, fictiv, în care ne închipuim pur și simplu o realitate absolut fictivă . Dacă o ține tot așa , în curînd filarmonica Ploiesti va fi plătită pentru efortul instrumentiștii săi cu un ceaun cu mîncare și atîta tot . Și poate nici atît .
    Cui îi vor trebui concerte în sală într-o societate digitalizata și robotizata pe care responsabilii acestei filarmonici o construiesc cu atîta zel ?

    Iar în al doilea rînd, eu aș fi lăsat orchestra (posibil nevinovată) a acestei filarmonici să se producă în fața unor scaune goale .

    Răspunde
  2. Republik Fest, primul festival fusion-simfonic din România…. suna a festival comunist. Republik cu K, nu c? suntem totusi in Romania, sau nu??? Payvent? Adica „plateste VANTUL”? Suna ca si cum ai arunca banii pe fereastra, in bataia vantului… https://payvent.com/https://payvent.com/ Comentarii favorabile de la George, Narcisa si Vlad. Nu, zau? Numai romanii sunt fraieri? Parteneri: AMAZON, CABAL, si cateva grupuri de muzica romanesti printre multe altele. De 10 minute tot nu am aflat cum functioneaza. „smart” site-ul asta. Deci eu le comunic lor NUMARUL MEU DE CONT PLUS DATELE PERSONALE CA SA POT SA TRANSFER BANI DE LA MINE LA MINE sub aripa ocrotitoare a vantului, probabil pe telefonul mobil, transformandu-l intr-o poarta pt accesul hackerilor care acum au un motiv serios sa-ti goleasca contul, prin obligatoria „back door”….. Pegasus vegheaza….

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.