CE anunță o finanțare de 260 de milioane de euro pentru Gavi, Alianța pentru vaccinuri. Peste 500 de milioane de copii urmează să fie vaccinați, până în 2030

Comisia Europeană a anunțat, sâmbătă, 28 septembrie, o nouă finanțare în valoare de 260 de milioane euro pentru Gavi, Alianța pentru vaccinuri, a anunțat CE.

Potrivit sursei citate, fondurile vor contribui la obiectivul Gavi privind imunizarea a 500 de milioane de copii din întreaga lume până în 2030 și de a asigura securitatea sanitară globală, prin pregătirea capacității de a răspunde la viitoarele focare de boli.

„O lume mai sănătoasă este o lume mai bună. Vaccinarea este una dintre cele mai bune șanse ale noastre pentru asta. În prezent, milioane de copii sunt încă în pericol. Trebuie să continuăm să sprijinim vaccinarea în întreaga lume pentru a salva vieți. Așa că astăzi sunt mândră să donez 260 de milioane de euro pentru Gavi, Alianța Vaccinului. Și vor veni și alte donații”, a spus șefa CE, Ursula von der Leyen.

În 2020, UE a donat pentru Gavi 300 de milioane de euro pentru perioada 2021-2025.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „CE anunță o finanțare de 260 de milioane de euro pentru Gavi, Alianța pentru vaccinuri. Peste 500 de milioane de copii urmează să fie vaccinați, până în 2030”

  1. Asa arata Crima organizata, atunci cind se deghizeaza in Binefacator si Filantrop . O face pentru a ucide mai bine, exact cum a facut lupul din basmul cu Scufita Rosie .

    Vaccinurile , o stim bine acum, sunt arme biologice de depopulare in masa , iar acum in plus si de robotizare progresiva a corpului omenesc pentru a permite trecerea la transhumanism . Sterilizarea fortata , inocularea de virusuri de laborator purtatoare de boli cronice multe dintre ele mortale , uciderea instantanee asa cum s-a intimplat cu vaccinurile anti- covidul inexistent, toate sunt mijloace ale depopularii la nivel mondial, si de aceea vaccinarea este OBLIGATORIE peste tot in lume . Decretata de organizatiile paramasonice de tipul OMS , finantata 90% de Gates ( omul globalistilor – dusmanii declarati pe viata si dincolo de ea ai omenirii ) si pusa in aplicare prin coercitie de ” autoritatile ” teroriste ale tuturor tarilor – aflate sub guvernare iudeo-masonica de decenii – si poate, de ce nu, in curind si de militari .

    Insa nimeni de la GAVI nu vorbeste despre organizatia cealalta , ID2020, cea care sub pretextul identitatii individuale urmareste in fapt marcarea omenirii, ca pe vite . De parca nu ne-ar ajunge deja CNP-urile ce ne sunt atribuite ( ca niste lanturi ) din momentul nasterii, fara sa ne intrebe cineva daca ne este pe plac acest mod de tratament, ca obiecte de inventar .

    Iar copiii sunt mereu sacrificatii acestor grupari criminale , dusi la taiere de propriii lor parinti ce pretind a-i iubi si ocroti . Daca sacrificarea pe altarul societatilor secrete criminale poate fi numita iubire .

    Intii li se injecteaza boala, apoi sunt dati pe mina crimei organizate sanitare pentru a fi ” ingrijiti ” , iar apoi sunt eventual ingropati si dati uitarii , caci rezerve care sa parcurga acelasi drum sunt inca din belsug la nivelul lumii .

    Asa dupa cum se spune, lac sa fie ca broaste sunt destule . Covidul nu a servit la nimic daca parintii dorm inca intelectual si nu au inteles nici pina azi ce e cu OMS, vaccinarea obligatorie si ” autoritatile ” sanitare si guvernamentale .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.