Claudiu Târziu (AUR) a deschis un cabinet de europarlamentar la Huși, în județul Vaslui

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în Parlamentul European, a deschis, sâmbătă, la Huși, cel de-al patrulea cabinet de europarlamentar.

Remintim că, în ultimele zile, liderul AUR a mai deschis astfel de cabinete la Comănești, în județul Bacău, la Rădăuți, în județul Suceava și la Pașcani, în județul Iași.

„Huși este un oraș uitat, aici nu vine nici un politician. Clasa politică românească nu este interesată de orașele mai mici, nici de comune. (…) În acest cabinet vor fi primiți toți cei care au de făcut sesizări, propuneri, care au de semnalat diferite probleme. Doar printr-un dialog permanent putem să schimbăm fața comunităților și fața țării. Aceasta este credința mea!”, a spus europarlamentarul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, oamenii politici trebuie să înțeleagă că au o responsabilitate și că sunt sub privirea atentă a alegătorilor.

„Oamenii politici trebuie să înțeleagă că alegătorilor le pasă cum ai votat la Bruxelles, cum ai votat în Parlamentul României, cum te-ai poziționat într-o chestiune de interes național aflată în dezbatere publică, în ce fel ai reacționat la o intervenție din exterior în treburile României, ce poziției ai atunci când România cedează un drept al ei”, a explicat Claudiu Târziu.

Reamintim că europarlamentarul Claudiu Târziu a deschis, joi, 26 septembrie, la Comănești, din județul Bacău.

Pe același subiect:

VIDEO/ Claudiu Târziu (AUR), la deschiderea primului cabinet de europarlamentar: Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Suntem responsabili de întreaga suflare românească aflată între granițele statului sau dincolo de ele


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.