Claudiu Târziu (AUR), despre scandalul din Pantelimon: Scenele de luptă între haitele de bombardieri ne arată o Românie sub asediul clanurilor interlope

Scenele de luptă care au avut loc, sâmbătă, pe străzile din orașul Pantelimon și care s-au prelungit în camera de gardă a Spitalului Pantelimon au îngrozit țara întreagă.

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, spune că aceste confruntări violente între „haitele de bombardieri” arată că „România este sub asediul clanurilor interlope”.

Totodată, liderul AUR a solicitat demiterea șefului Poliției Române și înlocuirea cu un profesionist, care să „înceapă reconstrucția acestei instituții vitale pentru sigurața românilor”.

„Scenele de luptă între haitele de bombardieri dezlănțuite în Pantelimon ne arată o Românie tribalizată, întoarsă în timp și căzută complet în mâinile clanurilor interlope.

Intervenția caricaturală și complet ineficientă a forțelor de ordine nu îi mai sperie de mult pe infractorii care au luat în stăpânire străzile și comunitatea locală.

Premierul Ciolacu și ministrul Afacerilor Interne trebuie să explice neîntârziat cine se face vinovat pentru degradarea climatului de ordine publică, iar șeful Politiei Române trebuie demis urgent și înlocuit cu un profesionist care să înceapă reconstrucția acestei instituții vitale pentru sigurața românilor.

Pentru naivii care cred ca este un incident singular, presa ultimilor ani a consemnat zeci de astfel de bătăi de stradă și umiliri publice ale forțelor de ordine!”, a transmis, duminică, pe Facebook, europarlamentarul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR), despre scandalul din Pantelimon: Scenele de luptă între haitele de bombardieri ne arată o Românie sub asediul clanurilor interlope”

  1. Aceste ” haite ” sunt, în opinia mea, puse în mișcare de organizații care activează în umbră cu scopul de a destabiliza siguranța publică.
    Mai întîi se acționează prin demoralizarea populației ( se face continuu din decembrie 1989 ), iar apoi se incită la tot soiul de acte de violență cu agenți recrutați din populația respectivă , de obicei plătiți , agenți dirijați de ” experți ” în mișcări de masă , de obicei finanțati de organizațiile Soros , sau la ordinele acestora , apoi se face totul ( cu sprijin din interior ) pentru ca poliția să fie ineficientă sau coruptă, iar la sfîrșit se constată că au fost întrunite toate condițiile sociale pentru ca populația însăși să ceară întărirea forțelor de poliție și a măsurilor la care acestea pot recurge pentru a instaura din nou ” pacea și liniștea publică ” .

    Eu cred că de la bun început scopul a fost crearea Condițiilor pentru punerea în practică a unor măsuri drastice de supraveghere și control al populației respective. Urmînd ca aceste măsuri să se extindă în toată țara mai apoi, ” în scop preventiv ” .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.