Europarlamentarul Claudiu Târziu (AUR), în mijlocul fermierilor din sudul României: Pregătesc un raport și voi solicita sprijin pentru agricultură, în Parlamentul European

Europarlamentatul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul grupului partidului în PE, a ajuns, miercuri, în localitatea Băbăița din județul Teleorman, în cadrul unei campanii pentru salvarea agriculturii românești.

Liderul AUR a anunțat că toate datele care urmează să fie strânse din teren, în urma discuțiilor cu fermierii, vor face parte dintr-un raport care va fi prezentat în Parlamentul European.

În ceea ce privește seceta, o problemă majoră care afectează agricultura, fermierii au subliniat că în România nu mai există un sistem de irigații, iar autoritățile ar trebui să investează în regim de urgență pentru refacerea sistemului de irigații, pentru salvarea culturilor agricole.

„La finalul acestei campanii, o să fac un raport minuțios, pe care o să-l prezint în Comisia pentru Agricultură din Parlamentul European, unde voi solicita sprijin pentru România”, a anunțat europarlamentarul Claudiu Târziu.

Liderul AUR a anunțat, duminică, că va merge pe teren în această săptămână, în mai multe județe din sudul țării, după cum a relatat RostOnline.

Pe același subiect:

Claudiu Târziu (AUR), semnal de alarmă din mijlocul culturilor agricole afectate de secetă: Agricultura românească este o urgență națională. Trebuie intervenit ACUM!

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.