Experiment la Timișoara. Facultatea de Inginerie Alimentară va produce carne hibrid

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara a lansat, joi, „Laboratorul Consumatorului” pentru crearea produselor din carne hibrid.

Laboratorul funcționează sub coordonarea Universității din Varșovia, iar primele produse din carne hibrid se vor lansa pe piață în 2025, anunță Ziua de Vest.

Intenția este să se introduce procent mai mare de vegetal în produsele din carne hibrid, dar încă se mai fac teste, a explicat Cocan Ileana, șef lucrări la USV Timișoara.

Potrivit acesteia, carnea hibrid nu este o carne artificială, ci este una în care se introduc compuși din produse vegetale și fibre.

„Prin intermediul laboratorului, ne propunem să răspundem cerințelor și preferințelor consumatorilor în ceea ce privește produsele din carne hibrid, promovând în același timp principii de durabilitate și inovație în industria alimentară.  Colaborarea cu The Family Butchers SRL este esențială pentru a traduce ideile formulate în cadrul laboratorului în produse concrete, care să aducă valoare consumatorilor”, este mesajul specialiștilor din echipa de implementare a proiectului, notează sursa citată.

Produsele din carne hibrid sunt produse care includ atât carne, cât și ingrediente vegetale, cum ar fi leguminoase (mazăre, năut, linte, lupin), proteine vegetale, ciuperci sau semințe.

Pe același subiect:

„Carnea cultivată” în laborator, tot mai aproape de autorizare pentru comercializare în UE

 

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Experiment la Timișoara. Facultatea de Inginerie Alimentară va produce carne hibrid”

  1. Sa le fie rusine. NU experimentezi cu sanatatea oamenilor, si asa subrezita de la atatea „alimente” false, ex. laptele, cel mai la indemana exemplu. Am lasat un carton in frigider, deschis, de lapte „bio” timp de doua luni jumate. La intoarcerea acasa, cand l-am aruncat, „laptele BIO” era inca lichid, nu se branzise. E ala lapte??? NU. Unde e caseina???

    Răspunde
  2. Acum avem si explicatia ” pestei ” ovine, bovine si a ” gripei ” aviare . Adica uciderea pasarilor si animalelor ( si implicit a fermierilor si ciobanilor nostri ) pentru a introduce mizeriile globaliste in farfuriile si corpurile noastre , pentru a fi transformati genetic ( de parca nu ar fi si asa de ajuns dupa cite chimicale suntem siliti sa bem, sa respiram si sa mincam ) si a trece de la specia Homo sapiens la cea a Transumanilor, jumatate masini si jumatate oameni, care nu se mai reproduc, nu mai consuma alimente , nu mai gindesc , ci doar executa . Ordinele psihopatilor ascunsi in umbra armatelor ce ii protejeaza .

    Ne indreptam cu pasi repezi catre societatea descrisa de unii autori sub numele de Hunger Games Society .

    Cu ajutorul neprecupetit al tradatorilor aflati printre noi , agenti ai intereselor private straine .

    Răspunde
  3. Evident la o universitate ce poarta numele unui tradator nu poate sa apara decat o tradare a intereselor poporului, a sanatatii si bunastarii lui.
    Cum s-a scris mai sus „sa le fie rusine”.
    Neamuri de slugoi, tradatori inscrisi pe traiectoria malthusianismului trasata de WEF.
    Universitatea lui Peste Imputit.

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.