Fostul președinte Donald Trump, ținta unui nou atentat

În cursul zilei de duminică, Donald Trump, fostul președinte al SUA, a fost ținta unui nou atentat asupra vieții sale.

Ryan Wesley Routh, în vârstă de 58 de ani, este identificat ca suspect. Acesta a susținut cauze progresiste online și a fost un donator de încredere pentru cauzele și candidații democrați. În postările de pe rețelele de socializare ale lui Routh acesta își declară implicarea în războiul din Ucraina, inclusiv prin încercările de a recruta soldați. De asemenea, el a susținut că a luptat în Ucraina împotriva Rusiei.

Duminică, atentatorul a instalat o cameră GoPro pe un gard cu intenția aparentă de a înregistra asasinarea lui Trump. Postul de lunetist și l-a aranjat în gardul viu de la marginea terenului de golf de la reședința lui Trump din Florida, unde aștepta ca acesta să intre în vizorul său.

Acesta a fost observat de un agent al Serviciului Secret în timp ce introducea țeavă puștii sale prin gardul de la marginea terenului de golf. Agentul a deschis focul asupra suspectului – care apoi a fugit de la fața locului. Un trecător care l-a văzut alergând din tufișuri și urcând într-un Nissan negru l-a fotografiat și a anunțat forțele de ordine. Acest lucru a permis arestarea sa după ce a fost oprit pe autostrada I-95 la scurt timp după aceea.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Fostul președinte Donald Trump, ținta unui nou atentat”

  1. Ce teatru ieftin…Scenariile sunt din ce în ce mai ridicole, destinate a fi înghițite de populații lipsite aproape în totalitate de.minte !

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.