Georgia: Parlamentul ignoră presiunile de la Bruxelles și interzice propaganda LGBT. Legea a fost votată în unanimitate și merge spre promulgare

Parlamentul Georgiei a votat, marți, în unanimitate, legea care interzice propaganda LGBT și schimbarea de sex, chiar dacă Bruxellesul a avertizat că acest lucru pune capăt procesului de aderare a Georgiei la UE.

Reamintim că șeful diplomației europene, Josep Borrell, a avertizat, recent, guvernul Georgian cu privire la perspectivele de aderare la Uniunea Europeană, dacă această lege va fi adoptată, după cum a relatat atunci RostOnline.

În ciuda acestui mesaj categoric, iată că deputații din parlamentul Georgiei au votat, marți, în favoarea acestei legi.

Parlamentul Georgiei, în sesiunea plenară, în cea de-a treia și ultima lectură, a adoptat o lege privind interzicerea propagandei LBGT și a reatribuirii de gen, anunță Știri pe surse.

Şedinţa Parlamentului de la Tbilisi a fost transmisă în direct, pe site-ul instituţiei. 84 de deputați au votat în favoarea acestei legi, anunță corespondentul Agenției de presă TASS. Nimeni nu a votat împotrivă.

Legea va fi transmisă președintelui țării, Salome Zurabișvili, pentru promulgare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Georgia: Parlamentul ignoră presiunile de la Bruxelles și interzice propaganda LGBT. Legea a fost votată în unanimitate și merge spre promulgare”

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.