Interviu cu atacatorul lui Donald Trump, realizat de Remus Cernea și publicat de Newsweek România

În 14 iunie 2022, Newsweek România publica pe YouTube un interviu luat în Ucraina de Remus Cernea lui Ryan Routh, atentatorul asupra vieții lui Donald Trump. Titlul video-ului este „Recrutor american pentru Legiunea Internațională”.

Newsweek: Vă rog să îmi spuneți cine sunteți și de ce sunteți aici?

Ryan: Dacă multe alte conflicte sunt cumva într-o zonă gri, pentru mine acest conflict este categoric de tipul alb / negru. Este în mod clar despre lupta dintre bine și rău.

Newsweek: Și ce faceți aici, în Ucraina?

Ryan: Scopul meu inițial a fost să vin să lupt. Cu toții, de pe întreaga planetă, ar trebui să fim motivați, pentru a susține Ucraina și armata sa, indiferent de gen, vârstă, ori alte caracteristici. Cu toții ar trebui să fim aici și să susținem armata ucraineană. Dar am 56 de ani și sunt lipsit de experiență militară, astfel că nu sunt un candidat ideal pentru a lupta efectiv. Așa că planul B a fost să vin în Kiev și să promovez ideea ca mulți alții să vină să se înroleze în Legiunea Internațională. Avem nevoie de mii de oameni aici care să lupte alături de ucraineni. Dacă avem, să spunem, 5-10.000 de voluntari care au venit să lupte, asta reprezintă o fracțiune infimă din, să spunem, 5 miliarde de oameni de pe glob. Avem aici nevoie de toți cei care vor să lupte. De aceea sunt în Kiev și fiecare proiect pe care îl promovez este de a aduce oameni aici pentru a-i susține pe ucraineni.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.