Proiect pentru promovarea vaccinării, adoptat în Camera Deputaților. AUR a votat ÎMPOTRIVĂ

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, un proiect de lege inițiat de parlamentari PSD și PNL, care prevede promovarea vaccinării, ca măsură pentru prevenirea gripei.

Proiectul a fost adoptat cu 168 de voturi „pentru”, 30 de voturi „împotrivă” „și 68 de abțineri”. Deputații AUR au votat împotriva acestui proiect.

 

„Un asemenea proiect, în esenţă, nu face altceva decât să fie o oportunitate de marketing şi de mediatizare pentru cei care îşi promovează vaccinurile, în cazul acesta antigripale, şi pentru a creşte gradul de vaccinare în mod artificial. Să nu uităm că aceşti viruşi ai gripei sunt schimbători, se schimbă de la an la an şi ţările care au avut cel mai mare grad de vaccinare antigripală, fie că vorbim de Asia, de Coreea de Sud sau Europa, de Germania, de Marea Britanie, sunt cele care au avut cele mai multe cazuri grave în timpul pandemiei de COVID. Ca atare, noi vom vota împotriva acestui proiect, considerând că alte mijloace sunt potrivite pentru a promova sănătatea românilor”, a declarat deputatul Ilie Coleşa (AUR).

Proiectul, inițiat de parlamentari PSD și PNL, prevede instituirea în prima săptămână a lunii octombrie a „Săptămânii prevenției gripei în România”.

În expunerea de motive se menționează că ratele de acoperire vaccinală rămân sub nivelul de 75% recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică, rata de acoperire vaccinală la nivelul populaţiei generale este de 9,5%, în timp ce la nivelul persoanelor de peste 65 de ani este de 20,70%.

În acest context, inițiatorii proiectului susțin că „o săptămână dedicată prevenţiei gripei poate fi un vector de comunicare în lupta pentru creşterea ratelor de acoperire vaccinală şi scăderea constantă a numărului de cazuri de gripă”.

Proiectul este transmis spre promulgare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Proiect pentru promovarea vaccinării, adoptat în Camera Deputaților. AUR a votat ÎMPOTRIVĂ”

  1. ” Scăderea numărului de cazuri de gripă ” nu poate avea loc prin vaccinare . Aceasta întrucît vaccinurile nu combat cauza gripei. Vaccinurile actuale sunt arme biologice de distrugere a barierelor imunitare ale organismului și deci de ucidere lentă a corpului omenesc , iar cei care nu sunt la curent cu numărul colosal de morți provocate de vaccinurile așa numite antiCovid, trăiesc cu siguranță în altă lume înconjurați de zâne bune și de tom degeței .
    Ultimile cifre ale acestor decese situindu-se la 31 de milioane de morți la nivelul întregii lumi, cifră comunicată de profesorul canadian Denis Rancourt acum cîteva zile în urmă .

    Parlamentul așa zis românesc, ca toate celelalte organisme globaliste, face propagandă ( lobby ) în folosul producătorilor farmaceutici, cu scopul final de reducere a populației mondiale prin vaccinare, adică nici mai mult nici mai puțin decît asasinare în masă ( vezi discursul lui Gates din 2012 sau 2015 de la TED în care acesta spunea că prin vaccinare se tinde eliminarea a 10 -15 % din populația lumii ) .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.