România nu primește un portofoliu în zona economică în viitoarea CE, așa cum se aștepta premierul Ciolacu. Care vor fi responsabilitățile Roxanei Mînzatu

Comisarul european propus de România, Roxana Mînzatu, primește portofoliul „Cetățeni, competențe și pregătire”, ocupând totodată și funcția de vicepreședinte executiv în viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen.

Portofoliul primit de România nu corespunde așteptărilor premierului Ciolacu, care spunea că își doresște pentru țara noastră un portofoliul din zona economică.

„Sunt foarte bucuroasă să îi încredinţez Roxanei Mînzatu rolul de vicepreşedintă executivă pentru oameni, competenţe şi pregătire. Ea va avea responsabilitatea pentru competenţe, educaţie şi cultură, locuri de muncă de calitate şi drepturi sociale. Aceasta se află sub umbrela demografiei. Roxana va conduce în special o Uniune a competenţelor şi pilonul european al drepturilor sociale. Ea se va concentra asupra acelor domenii care sunt esenţiale pentru a uni societatea noastră”, a declarat Ursula von der Leyen, potrivit Agerpres.

Reamintim că premierul Marcel Ciolacu  a schimbat propunea pentru funcția de comisar european din partea României la presiunea Ursulei von der Leyen și a nominalizat-o pe Roxana Mînzatu în locul lui Victor Negrescu, după cum a relatat RostOnline.

Ce comisari europeni a avut România

Din 2007, de la momentul aderării la UE, România a avut patru comisari europeni: Leonard Orban (2007-2010, comisar Multilingvism), Dacian Cioloș (2010-2014, comisar Agricultură), Corina Crețu (2014-2019, comisar Politicii Regionale) și Adina Vălean (2019-2024, comisar Transporturi).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „România nu primește un portofoliu în zona economică în viitoarea CE, așa cum se aștepta premierul Ciolacu. Care vor fi responsabilitățile Roxanei Mînzatu”

  1. Umbrela demografiei = acceptarea cît mai multor imigranți , astfel se traduce limbajul codat al fascistei Leyen.

    Și ca adaos: cetățenii NU SUNT SINONIMI cu oamenii, după cum manipulează gîndirea același personaj . Oamenii sunt ființe vii, înzestrate cu gîndire ( adică așa ar trebui ) ; pe cînd Cetățenii sunt creații ale legii, doar pe hîrtie, este o denumire ce desemnează plătitorii de taxe și alegătorii. Nimeni nu se naște Cetățean, această Calitate îi este atribuită în momentul nașterii, prin lege .
    La cetățenie se poate renunța , dar renunțarea la specia din care faci parte , în speță cea a Omului, este o imposibilitate .

    Și găsesc că Leyen comite o altă eroare, căci societatea noastră nu are nimic in comun cu societatea pe care ea o promovează ( cea a travestitilor, a copiilor supuși diverselor programe școlare de manipulare mintală ce aduc atingere gravă identității lor sexuale, a hranei artificiale, a crimelor împotriva bunăstării popoarelor europene legate de impunerea fenomenului creat prin tehnologie numit Schimbare Climaterica, a dispariției identității naționale a țărilor continentului european și a dispariției politicilor naționale în favoarea dictaturii organizației Pan Europa ale cărei interese aceasta le reprezintă ).

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.