Vicepremierul Matteo Salvini riscă 6 ani de închisoare pentru că a refuzat debarcarea migranților. „Apărarea granițelor nu este o crimă!”

Procurorii italieni solicită o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru viceprim-ministrul Matteo Salvini pentru rolul său în blocarea unei nave care transporta migranți salvați de a ancora în Sicilia în 2019.

Procurorii l-au acuzat pe Salvini, liderul partidului Lega, de răpire pentru că a interzis temporar navei ONG-ului spaniol, Open Arms, de la ancorare. Salvini a reiterat de-a lungul anilor că a urmat politica guvernamentală. Într-un interviu pentru ziarul „Libero”, publicat sâmbătă, el a spus că procesul a fost „o manevră politică a stângii”, care, potrivit lui, caută să se răzbune.

Într-o postare pe Facebook înainte de audiere, el a scris:

„Risc închisoarea pentru că stânga a vrut să se răzbune. Aș face totul din nou: apărarea granițelor nu este o crimă.”

Se așteaptă ca un verdict să fie pronunțat la jumătatea lunii octombrie.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vicepremierul Matteo Salvini riscă 6 ani de închisoare pentru că a refuzat debarcarea migranților. „Apărarea granițelor nu este o crimă!””

  1. Open Arms are scris numele Soros peste tot . Este activitatea tipică a acestui individ, cu open-urile lui de tot felul ( Open Society pentru desființarea frontierelor naționale, de pildă ).
    Nu îl cunosc pe Salvini îndeaproape ca să știu ce joc face, însă faptul că o invazie de pe mare a fost interzisă este un lucru bun , ca și faptul că e amenințat cu pușcăria pentru că a stopat această debarcare nedorită , căci așa avem dovada clară a imixtiunii indivizilor fasciști de tipul Soros în politica demografică a țărilor în care ei nu au de fapt nici un cuvînt de spus .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.