VIDEO/ Claudiu Târziu (AUR), semnal de alarmă din mijlocul culturilor agricole afectate de secetă: Agricultura românească este o urgență națională. Trebuie intervenit ACUM!

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, s-a deplasat, marți, în județul Ialomița, pentru a discuta cu fermierii despre principalele probleme cu care se confruntă sectorul agricol și pentru identificarea unor soluții care să fie puse în practică imediat, pentru salvarea agriculturii din România.

Liderul AUR a anunțat, duminică, că va merge pe teren în această săptămână, în mai multe județe din sudul țării, după cum a relatat RostOnline.

„Mă aflu aici pentru a mă documenta personal asupra realității din teren, astfel încât să găsim împreună cu fermierii și specialiștii care sunt cele mai bune soluții si cum putem să le punem în aplicare imediat.

Dacă pierdem timpul, pierdem și capacitatea de a asigura securitate alimentară a țării noastre. Acest lucru e la fel de grav slăbirea secutității militare a țării.

Agricultura românească este o urgență națională și trebuie intervenit acum.

În calitate de europarlamentar o voi face în comisia pentru agricultură din care fac parte, în prima sedință la care voi participa”, a spus, marți, europarlamentarul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.