UPDATE/ Alegeri în Republica Moldova. Scor strâns la Referendum. Potrivit rezultatelor parțiale, 50,11 % din alegători au votat „DA”

ACTUALIZARE ORA 11.30

Conform datelor preliminare, la întrebarea supusă referendumului, 50,16% dintre alegătorii care au participat la referendum și-au exprimat votul prin opțiunea „DA”, iar 49,84% au votat „NU”, a anunțat, luni, Comisia Electorală Centrală (CEC).

Știrea inițială

Maia Sandu şi Alexandr Stoianoglo vor ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit rezultatelor parțiale furnizate de Comisia Electorală Centrală (CEC).

Luni, la ora 08.00, după numărarea voturilor de 98,29 % din totalul de 2.219 secţii de votare, Maia Sandu a obţinut peste 41,55% din voturi, în timp ce candidatul Alexandr Stoianoglo a fost votat de peste 26,51% din alegători.

În ceea ce privește Referendumul, CEC anunța la ora 08.00 egalitate. Astfel, potrivit CEC, la Referendum au votat DA 50 % din alegători și NU 50% din alegători. După primele rezultate preliminarii, anunțate în cursul nopții de duminică spre luni, rezultatul Referendumului indica că 55, 59 % din alegători au votat NU la Referendum.

Precizăm că în momentul trasmiterii acestei știri, site-ul CEC nu funcționează.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE/ Alegeri în Republica Moldova. Scor strâns la Referendum. Potrivit rezultatelor parțiale, 50,11 % din alegători au votat „DA””

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.