Cinci judecători ai Curții Constituționale, în frunte cu președintele Marian Enache, au votat sâmbătă pentru admiterea unei contestații față de candidatura Dianei Șoșoacă (Partidul SOS) la alegerile prezidențiale.
Cei cinci judecători CCR care au votat pentru admiterea contestației sunt, potrivit surselor G4Media, Marian Enache (propus de PSD), Bogdan Licu (fost prim adjunct al procurorului general, susținut de PSD), Attila Varga (propus de UDMR), Cristian Deliorga (fost judecător la Curtea de Apel Constanța, propus de PSD) și Gheorghe Stan (fost șef controversat al Secției Speciale pentru magistrați, propus de PSD).
Împotriva contestației au votat Laura Iuliana Scîntei (fost parlamentar PNL) și Mihaela Ciochină (propusă de președintele Klaus Iohannis).
Două judecătoare au lipsit de la ședința CCR – Simina Tănăsescu și Livia Stanciu.
Bogdan Licu a fost protejat de Academia SRI în scandalul suspiciunilor de plagiat la doctorat, după cum a scris G4Media în 2020.
Pe același subiect:
- Premierul Marcel Ciolacu, în presa austriacă: Forțele extremiste trebuie izolate - 23 noiembrie 2024
- Iniţiatorul constituirii Bisericii Ortodoxe Române din Ucraina, Eugen Pătraş, interdicţie de a intra pe teritoriul ucrainean - 23 noiembrie 2024
- Europarlamentarul Claudiu Târziu, la Iași: Vă chem să mergeți la vot și să alegeți oameni care țin cu România! - 22 noiembrie 2024
In ce ma priveste, nu cred ca acest eveniment este altceva decit o alta diversiune, o distragere a atentiei publicului de la alte evenimente extrem de grave, cum ar fi prezenta in stratosfera a asa zisilor sateliti ai lui Musk .
Numele senatoarei Sosoaca este legat de numeroase scandaluri in ultimii 4 ani cu precadere , iar eu consider acestea drept actiuni deliberate, avind scopuri precise de creare din nimic a unor situatii de conflict , de multe ori grotesti, intre membri ai ” clasei politice ” romanesti, membri pusi in functiile actuale de aceeasi Mina din umbra ( chiar daca electoratul naiv si dus de nas crede ca alegerile le apartin ) .
Acest fapt fiind dovedit in mod incontestabil de starea din ce in ce mai degradata a societatii romanesti indiferent de numele care se perinda la ” guvernare ” de circa 35 de ani .
Nu am auzit nici un demnitar ori parlamentar sa se opuna in mod serios la exodul romanilor in masa, sa puna intrebari legate de cauzele acestui exod si sa creeze o miscare nationala in acest sens, cu alte cuvinte sa dovedeasca prin propriile acte ca isi merita locul si ca reprezinta cu adevarat electoratul sau .
Nu am vazut decit umbra unor acte de opozitie fata de impunerile ce ne sunt dictate de personaje private ( bancheri internationali , mari industriasi sau aristocrati ) ce vorbesc prin gurile Comisiei Europene care ii reprezinta pe aceia si interesele lor absolut personale sau de casta .
Nu am auzit de nici o luare de pozitie ferma privitoare la invazia evreilor in spatiul romanesc din ultimile zile, ce vin in stoluri precum pasarile calatoare , poporul asistind neputincios la propria sa agonie , acesti invadatori beneficiind de paza politiei si a jandarmeriei , organizatii militare ce ar trebui sa il pazeasca de invazii straine si nu invers, asa cum vedem in ultimile zile .
De aceea eu cred ca miscarea ce o are in centru pe senatoarea Sosoaca este o miscare strategica, de indepartare a atentiei publicului de la evenimente cu adevarat grave ce au loc in aceste zile sub ochii nostri .
De acord in proportie de 90% cu ce ati spus. Cat despre candidatura la presedintie a doamnei Sosoaca, consider ca e un abuz sa interzici un drept al unui cetatean roman de a fi ales. Dar sa ne amintim si de cazul Radu Moraru, patronul Nasul TV, a carui candidatura a fost facuta ratacita acum cativa ani. Deja unele maimute cu buletin dar platite mai bine ca presedintele Romaniei, ne sfideaza de la inaltimea scaunului.
Si aici in poza alte maimute cu buletin. https://www.rostonline.ro/2024/10/ancom-confirma-legatura-cu-testele-facute-de-elon-musk-in-romania-este-implicat-si-ministerul-apararii/ Ma intreb insa daca macar o singura persoana e cetatean roman get-beget.