Elevi și studenți din România, folosiți pentru promovarea agendei LGBT

Mai multe organizații de studenți și de elevi din România au dat publicității un document prin care prezintă candidaților la alegerile prezidențiale și parlamentare un set de revendicări, anunțate ca fiind priorități- cheie pentru copiii și tinerii din România.

Documentul este asumat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Consiliul Tineretului din România (CTR) și Consiliul Național al Elevilor (CNE).

Printre altele, aceste organizații solicită „legalizarea căsătoriei și parteneriatului civil între persoane de același sex.”

Iată ce cer aceste organizații care vorbesc în numele copiilor și tinerilor din România:

1.Revizuirea legislației existente pentru a asigura reprezentarea politică corespunzătoare a persoanelor aparținând minorităților naționale

2.Susținerea și protejarea drepturilor comunității LGBTQIA+, inclusiv prin legalizarea căsătoriei și parteneriatului civil între persoane de același sex

3.Facilitarea accesului comunității LGBTQIA+ la servicii de sănătate adaptate nevoilor acestora.

Documentul integral este disponibil aici.

*Nu putem să nu ne întrebăm cine folosește copiii și tinerii din România pentru promovarea agendei LGBT? Cu ce mandat au decis aceste organizații să solicite legalizarea căsătoriei între homosexuali în numele elevilor și studenților din România?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Elevi și studenți din România, folosiți pentru promovarea agendei LGBT”

  1. Oare a verificat cineva de unde provine ” entuziasmul si manipularea lor financiara in acest caz in speta ” Avem institutii abilitate si acreditate de stat pe acest domeniu , dar ” plimbam vorba fara fapta ” ?

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.