Europarlamentarul Claudiu Târziu (AUR): Am demonstrat la Bistrița cu gândul la cauza cea dreptă, la partidul pe care l-am creat și la națiunea română!

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a declarat, sâmbătă, la Bistrița, că eliminarea unui partid parlamentar din competiția electorală reprezintă un precedent periculos.

Indiferent de rezultatul bătăliei din justiție, cei care se fac vinovați pentru acest incident trebuie să răspundă după alegeri, a subliniat Claudiu Târziu.

„Când am decis sa întru în politică, am promis două lucruri: voi merge până la capăt, indiferent de riscurile sau sacrificiile pe care voi fi obligat să le fac, și voi lucra doar cu gândul la națiunea română.

Trecem printr-o perioadă foarte grea, în care suntem obligați să facem alegeri extrem de dificile, dar adevărul va ieși la suprafață și ne va întări pe toți!

Astăzi am demonstrat la Bistrița cu gândul la cauza cea dreptă, la partidul pe care l-am creat și la națiunea română!

În scurtul meu cuvânt către colegii veniți din toată țara să protesteze, am subliniat:

Ne-a fost dat un mesaj politic.

Acum, dincolo de discuțiile pe proceduri, nimic nu se mai poate îndrepta, dacă se va da o decizie împotriva candidaților noștri.

Va fi un precedent extrem de periculos, pentru că asta înseamnă că un partid parlamentar este scos din competiția electorală.

Răspunsul nostru politic este că suntem pentru democrație, pentru libertate și pentru alegeri libere.

Pentru aceste valori s-a vărsat sânge în ’89 și nu putem să trecem peste jertfa celor de atunci, admițând să fim înlăturați din cursa electorală.

Indiferent de rezultatul bătăliei din justiție, cei care se fac vinovați pentru acest incident trebuie să răspundă după alegeri”, a transmis, sâmbătă, europarlamentarul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.