Grupul Renew Europe critică legea Georgiei împotriva propagandei LGBT și anunță dezbatere pe această temă în Parlamentul European

Grupul Renew Europe a criticat în termeni duri legea privind protejarea familiei și minorilor de propaganda LGBT, care a fost promulgată zilele trecute de Parlamentul din Georgia, caracterizând-o ca fiind o amenințare la adresa democrației.

În acest context, Renew Europe a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, că a inițiat o dezbatere cu rezoluție în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European.

Din grupul Renew Europe fac parte și trei europarlamentari români: Dan Barna și Vasile Voiculescu (USR) și Eugen Tomac (PMP).

Foto: Parlamentul European

Reamintim că președintele Parlamentului georgian, Şalva Papuaşvili, a promulgat, joi, legea care interzice propaganda LGBT, la o zi după ce președintele Georgiei a refuzat să semneze această lege, după cum a relatat RostOnline.

În septembrie a. c., Parlamentul georgian a adoptat acest text de lege asupra „valorilor familiale şi protecţiei minorilor”, și care interzice propaganda LGBT și schimbarea de sex.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Grupul Renew Europe critică legea Georgiei împotriva propagandei LGBT și anunță dezbatere pe această temă în Parlamentul European”

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.