Guvernul Meloni interzice mamele-surogat, la mare căutare în rândul cuplurilor de homosexuali

Un trend care s-a răspândit în ultimii ani: cuplurile gay și trans cumpără mame-surogat pentru a avea copii pentru ei, apoi iau acei copii și îi folosesc ca accesorii de modă pe rețelele sociale.

De multe ori aceștia publică fotografii bizare cu nou-născuți în care cuplurile (de obicei bărbați gay sau trans) pozează într-un pat de spital cu bebelușul ca și cum tocmai l-ar fi născut.

Guvernul italian condus de Georgia Meloni, prima femeie prim-ministru al Italiei, a închis portița din lege care permitea angajarea mamelor surogat din exteriorul Italiei.

Este unul dintre primele guverne care a abordat și blocat în cele din urmă practica fertilizării in vitro (FIV) pentru mamele surogat (în vigoare din 2004), iar acum au extins această interdicție pentru a include recrutarea mamelor surogat în afara țării. Cu alte cuvinte, este o interdicție completă a sarcinilor surogat.

Cei care încalcă legea riscă amenzi de până la 1 milion de dolari și doi ani de închisoare. Criticii numesc legea un „atac monstruos” asupra comunității LGBT și a capacității lor de a avea o familie.

Rețineți că legea se aplică tuturor italienilor, nu doar celor care se identifică ca gay sau trans. Cu toate acestea, este probabil ca restricțiile să fi fost concepute special pentru a opri explozia comerțului cu bebeluși în comunitatea LGBT și a mamelor-surogat angajate de persoanele trans. Meloni s-a descris ca fiind creștină și mamă și crede că copiii trebuie să fie crescuți de o mamă și un tată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Guvernul Meloni interzice mamele-surogat, la mare căutare în rândul cuplurilor de homosexuali”

  1. Acest elan nemaivazut pina acum al barbatilor care sunt femei , al femeilor care sunt barbati, al oamenilor care se cred ciini sau poate miine lupi , trebuie stavilit prin toate mijloacele .
    Iar daca aceste mijloace mai sunt si legale, cu atit mai bine , caci singurele victime ale acestor grupuri cu apucaturi deviante sunt Copiii, ce ar trebui in mod normal sa constituie Obiectul preocuparilor noastre protectoare .
    Insa acum Normalul este reprezentat de tot ceea ce poate fi mai Patologic …

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.