Israelul a început invazia terestră în Liban

Israelul a început noaptea trecută invazia Libanului. Ei zic că e o invazie limitată, dar cu siguranță nu va fi așa.

Profită de degringolada de la conducerea Hezbollah pentru a ocupa cel puțin sudul Libanului până la Beirut, inclusiv, având în vedere că zona respectivă este considerată de evrei ca făcând parte din „Marele Israel”.

Până acum, Israelul dorea prevenirea unui război regional, apelând inclusiv la ajutorul SUA pentru asta.  Odată cu decapitarea Hezbollah, lucrurile s-au schimbat, Netanyahu deja anunță că urmează Iranul. Lucru anunțat într-un mesaj adresat direct iranienilor. Israelul vrea să schimba tot Orientul Mijlociu, iar pentru asta trebuie să provoace o schimbare de regim la Teheran, iar acest lucru se poate face doar prin violență.

Iar regimul de la Teheran nu are altă variantă decât să intre în război. Lucru care va determina și intrarea SUA de partea Israelului.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Scriu de plăcere.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Israelul a început invazia terestră în Liban”

  1. Nu este doar asta, cu toate ca articolul, desi succint, trece in revista cam tot ce se petrece precum si scopul celor ce se petrec.

    In opinia mea e vorba si despre pregatirea terenului pentru declansarea unei conflagratii mondiale ( al carei alt punct principal de foc este invecinat cu noi, adica Ucraina – Rusia, care, desi poate ca e doar un conflict de fabricatie mediatica , nu stiu, nu am fost la fata locului, insa pina una alta conditioneaza popoarele lumii pentru cel de-al 3-lea razboi mondial si dupa toate probabilitatile ultimul, caci dupa vicierea moralei, transumanism, decimarea speciei, Agenda 21, dictatura marxista globalista de supraveghere continua 24/ 24 si de cenzurare a fiecarui gest sau act omenesc , ce mai ramine pe lumea asta nefacut ? ) . Conflagratie mondiala care sa permita aplicarea si instaurarea definitiva a Noii Ordini Mondiale peste tot in lume, dupa sincronizarea perfecta la care am asistat cu totii la vremea pandemiei cu virusul care nu a existat nicicind, si la schimbarea fetei planetare in ce priveste geografia politica , cu declararea capitalei lumii la Ierusalim si cu prezentarea regelui lumii, Maitreya .

    Prin anii 70 ziaristul american Walter White lua interviu unui fost consilier al senatorului Walter Mondale . Consilierul , Arnold Rosenthal, evreu de origine, declara : ” Nimeni nu o spune, insa Dumnezeul caruia ne inchinam noi se numeste Lucifer . El ne-a
    ales sa fim poporul sau . ”

    Acum totul are noima, toate lucrurile trecute si prezente, precum si cele ce se pun la cale pentru viitor prind forma si totul se leaga si se explica, prin aceste cuvinte pronuntate curajos de acest om , mort de mult si aproape necunoscut in lume.

    Răspunde
  2. Este doar o actiune ” cum se spune in termeni operationali ” de ” domino „Adica prin actiunea in sine , Hezbollah s-a creat motivatia invadarii Liban , prin invadare Liban , s-a creat motivatia atac Iran , prin atac Iran s-a creat participare NATO , dar toate acum in acest moment , dupa asa zisul conflict ” urmeaza efectul bumerangului ” , ca in 89 in Romania , cu ” dictatorul executat de popor ” , etc , etc .Diferenta este ca atunci asa zisele schimbari ” democratice ” s-au facut de la caz la caz , mai spectaculos in ROMANIA , PRIVIND MOTIVATIA ” DEMOCRATICA ” a noii propgande de partid si mai putin spectaculos in alte tari Est -Europene , mai ” intelepte in propaganda noului jupan ” La fel de anul viitor va fi si in Orientul Mijlociu , de la caz la caz ” schimbari mai intelepte ” sau ” schimbari prin judecata si executia dusmanului poporului ” ca in 2004 , cu Sadam Huseein . Vom vedea , daca suntem atat de prosti politic sa intram si noi ca tara prin alesii viitori ai nostri in ” RULETA CHINEZO-RUSEASCA ” Ramane de vazut , ce punem samanta acum ,asta vom culege la primavara.

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.