OMS aprobă un vaccin anti-mpox pentru adolescenți, compania producătoare îl testează pentru copii cu vârsta de 2 ani. În 2022, autoritățile anunțau că boala se extinde în comunitățile homosexualilor

Vă mai aduceți aminte de variola maimuței, despre care OMS anunța, în urmă cu 2 ani, că afectează mai ales bărbații homosexuali?

La momentul respectiv, OMS anunța că cei mai afectați de această boală sunt bărbații homosexuali, având vârsta medie de 37 de ani.

Între timp, boala a fost redenumită și circulă azi sub numele de mpox, în luna august OMS anunțând că focarele acestei boli reprezintă o urgență globală de sănătate.

Luni, 14 octombrie, OMS a anunțat că a aprobat utilizarea vaccinului anti-mpox de la Bavarian Nordic pentru adolescenţii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, „o grupă de vârstă considerată deosebit de vulnerabilă la focarele acestei boli care a stârnit îngrijorare la nivel global”, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, compania daneză de biotehnologie Bavarian Nordic se pregăteşte, de asemenea, să efectueze un studiu clinic pentru a evalua siguranţa vaccinului la copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, ceea ce ar putea extinde utilizarea acestuia.

„Copiii, adolescenţii şi cei cu un sistem imunitar slăbit au fost deosebit de vulnerabili la mpox, o infecţie virală care provoacă de obicei simptome asemănătoare gripei şi leziuni ale pielii pline de puroi”, susține acum OMS.

Pe același subiect:

OMS: Focarele de mpox (variola maimuței) din Africa, urgență globală de sănătate

OMS, profil al bolnavilor de variola maimuței: homosexuali cu vârsta medie de 37 de ani

Explozie de cazuri de variolă a maimuței în Europa. Focarele sunt barurile gay, saunele și aplicațiile mobile de întâlniri pentru homosexuali

Cei doi copii confirmați cu variola maimuței au venit în contact cu persoane homosexuale și bisexuale (oficial)


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „OMS aprobă un vaccin anti-mpox pentru adolescenți, compania producătoare îl testează pentru copii cu vârsta de 2 ani. În 2022, autoritățile anunțau că boala se extinde în comunitățile homosexualilor”

  1. OMS a primit ordin de la stapinii ei sa sterilizeze tinerii , si o face prin ” vaccinarea de urgenta ” .
    A mai primit ordin sa atace si copiii, prin injectarea de metale grele, paraziti si virusuri canceroase .

    Scenariul Covidului inexistent trebuie sa fie mereu prezent in mintea noastra pentru a nu cadea prada iluziei imprastiate de presa ce apartine crimei organizare sanitare , de prezentare a unui pericol mortal care in realitate e doar fabricat.

    Pericolul sta in ” vaccin ” , nu in asa zisa boala . Caci firma producatoare fiind de biotehnologie, e foarte posibil ca in flacon sa se afle si un cip de marcare , pe linga restul ingredientelor .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.