Senatorul Sorin Lavric (AUR), despre anchetarea fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: Dacă tot au deschis cutia Pandorei, poate procurorii DNA își vor îndrepta atenția și spre achizițiile făcute în pandemie

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a comentat anchetarea fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, menționând că dincolo de mita constând în ouă și găini, DNA ar putea să verifice și achizițiile făcute în pandemie, în timpul mandatului la conducerea Ministerului Sănătății.

„Nelu Tătaru, unul dintre cele mai toxice personaje din politica românească, vârful de lance al criminalilor care au dictat închiderea în case a românilor în timpul pandemiei, a ajuns pe mâna procurorilor DNA. Cum, la ordinul stăpânilor de la OMS, circul cu purtarea măștilor pe față s-a încheiat, iar oportunitatea de a mai face miliarde de lei pe banii ”proștilor” a dispărut, Neluțu Tătaru s-a mulțumit să ia mită ouă și găini. Doar, este și el un mic găinar!

Dacă tot au deschis cutia Pandorei, poate procurorii DNA își vor îndrepta atenția și spre achiziția directă a celor 115 milioane de măști în valoare de 73 600 000 lei fără TVA, cu un preț unitar de 0,68 lei fără TVA/mască, făcute în timpul mandatului lui Nelu Tătaru în fruntea ministerului Sănătății. Ar fi păcat să nu aflăm care a fost comisionul încasat de stăpânul ”cocoașelor”, pe care le anunța periodic la tv pentru a induce spaima în români.

Misterele afacerilor derulate de toți hoții care s-au aflat în fruntea guvernului României, în timpul celei mai fioroase perioade de suprimare a drepturilor și libertăților cetățenești din istoria omenirii, probabil le vom afla doar foarte târziu. Sau poate niciodată! Din miliardele făcute din achiziția de măști și vaccinuri s-au înfruptat chiar mai marii Europei. Însă, așa cum în pandemie AUR s-a luptat pentru drepturile românilor, așa se va lupta și acum pentru dreptatea românilor. Adevărul despre pandemie trebuie să iasă la iveală!”, a transmis, vineri, Sorin Lavric (AUR).

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.