Silviu Vexler, decorat de președintele Germaniei cu Crucea de Merit. Premierul Ciolacu și ministrul Apărării, prezenți la eveniment

Silviu Vexler, președintele Federației Comunităților Evreiești din România și deputat al minorității evreiești în Parlamentul României, a fost decorat cu Crucea de Merit în rang de Ofițer a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania, a anunțat, vineri, pe Facebook, Ambasada Germaniei în România.

Potrivit sursei citate, ceremonia a avut loc joi, 10 octombrie.

„(…) Doresc să vă mulțumesc în mod deosebit pentru inițiativele legislative privind introducerea în școlile românești a disciplinei de studiu privind istoria evreilor și Holocaustul, precum și a înființării Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului la București. În plus, ați jucat un rol esențial la instituirea Zilei Prieteniei Româno-Germane, transmițând astfel un puternic semnal public”, i-a transmis lui Silviu Vexler ambasadorul Peer Gebauer.

La ceremonie au participat, printre alții: premierul Marcel Ciolacu, preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Alina-Corina Corbu, ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, deputatul Ovidiu Ganţ.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Silviu Vexler, decorat de președintele Germaniei cu Crucea de Merit. Premierul Ciolacu și ministrul Apărării, prezenți la eveniment”

  1. Fraţilor, ăştia şi-au pierdut minţile : cum să dai Crucea de Merit unuia care nu crede în Cruce !? E absurd!
    Deşi nu o pot privi pe Ṣoşoaca, trebuie respus faptul că i-au respins candidatura pe motiv că, vezi Doamne, « nu se închină la actuala constituţie» !
    Păi, şi atunci, cum Doamne iartă-mă, să-i dai Crucea de Merit unui care nu se închină la Cruce !?
    E lumea cu susu-n jos !

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.