Spațiul fostului magazin Eva, construit în anii ’60 în centrul Capitalei, a fost vândut cu peste 8 milioane de euro

Spațiul unde la începutul anilor ’60 se construia celebrul magazin Eva de pe Magheru a fost vândut cu 8 milioane de euro.

„Bluehouse Capital a vândut spaţiul fostului magazin Eva din centrul Bucureştiului către un investitor local, într-o tranzacţie evaluată la aproximativ opt milioane de euro, tranzacţia fiind intermediată de către compania de consultanţă imobiliară SVN Romania”, a anunţat compania de consultanţă imobiliară, potrivit News.ro.

Sursa citată nu menționează despre ce investitor local este vorba.

Spaţiul comercial are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 1,700 de metri pătraţi, reţeaua de supermarketuri Mega Image deschizând o unitate în acest spaţiu la finalul lui 2014.

Magazinul Eva a fost construit la începutul anilor ’60 și era destinat femeilor. În 2014, pe locul fostul magazin Eva a fost deschis un Mega Image.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Spațiul fostului magazin Eva, construit în anii ’60 în centrul Capitalei, a fost vândut cu peste 8 milioane de euro”

  1. Cine este investitorul local ?
    Si pentru cine lucreaza el ?

    De ce aceste lucruri extrem de importante nu se spun ? Pot deduce ca e vorba tot despre Delhaize ( evrei 100% ), dar e preferabil ca o stire data sa fie completa, nu trunchiata, caci atunci nu mai este stire ,ci manipulare .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.