Sportiva Anastasia Nichita, mesaj radical după referendumul din Republica Moldova: Cei care au votat împotrivă să fie deportați în Siberia!

Vicecampioana olimpică și polițista de frontieră Anastasia Nichita a transmis un mesaj radical după finalizarea referendumului din Republica Moldova, anunță Unimedia.Info.

Referindu-se la cei care au votat cu „NU” la referendum, sportiva a transmis pe rețelele de socializare că trebuie deportați.

„Propun să fie retrase toate pașapoartele românești la cei care au votat „Nu”, pentru Uniunea Europeană, iar moldovenii din Europa care au votat împotrivă să fie deportați în Republica Moldova sau mai bine în Siberia”, a transmis, luni, Anastasia Nichita.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Sportiva Anastasia Nichita, mesaj radical după referendumul din Republica Moldova: Cei care au votat împotrivă să fie deportați în Siberia!”

  1. Este mai mult decit surprinzatoare o asemenea declaratie din partea unui sportiv. Nu este insa de loc din partea unui militar la ordine , supus in mod constant procesului de spalare pe creier si controlat mintal de ” ierarhia ” sa .

    Aceasta asa zisa sportiva ar fi trebuit sa auda poate de libertatea de exprimare pina acum, de faptul ca oricine are dreptul la opinia sa, si ca declaratiile sale au un parfum de dictatura totalitara si de gindire unica , foarte revelator de George Orwell si al sau ” 1984 ” .

    In ce priveste dorinta ei apriga de a impinge tara sa in UE, ori este o propagandista inveterata , ori nu are prea multe informatii despre adevarata fata a lucrurilor in legatura cu aceasta organizatie suprastatala .

    Si poate ca multora dintre moldoveni le este suficienta coruptia din tara lor, pentru ca sa mai doreasca sa o aiba in plus si pe cea de la noi . Asa ca s-au decis probabil sa spuna ” Nu ” , facind apel la dreptul lor la libera constiinta. Lucru pe care ” sportiva ” care nu a auzit niciodata de ” fair play ” il contesta si, pentru ca acestia nu gindesc ca ea, i-ar trimite cu placere in Gulagurile staliniste, sau poate , chiar i-ar impusca .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.