Toyota nu va mai sponsoriza nici un eveniment LGBTQ

Toyota a anunțat că nu va mai sponsoriza nici un eveniment LGBTQ și va desființa divizia din cadrul companiei care se ocupa cu programele de diversitate, echitate și incluziune (DEI).

„Nu vom mai sponsoriza evenimente culturale, cum ar fi festivaluri și parade, care nu au legătură cu educația STEM [știință, tehnologie, inginerie și matematică] și pregătirea forței de muncă”, se arată în memoriul trimis de conducerea companiei celor 50.000 de angajați și celor peste 15.000 de dealeri.

Potrivit Bloomberg, Toyota își va încheia participarea la Indicele anual de egalitate corporativă, unde aveau un scor perfect pentru eforturile lor în domeniul DEI. Producătorul auto va reorienta resursele care vor deveni astfel disponibile pentru dezvoltare profesională a angajaților.

Toyota, care are sediul din SUA în Texas, se alătură unei liste tot mai mari de companii care renunță la programele DEI. Printre cele mai cunoscute astfel de companii se numără Ford, Harley-Davidson, John Deere și Stanley Black & Decker care au luat recent măsuri similare.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Scriu de plăcere.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Toyota nu va mai sponsoriza nici un eveniment LGBTQ”

  1. Poate ca este asa, insa Toyota a finantat transportul cu autovehicule al organizatiei teroriste ISIS ( organizatie finantata si de Larry Fink prin societatea ” de asigurari ” al carei director este – BlackRock ) si infiintata de supraloja masonica Hator Pentalpha din care faceau parte George Bush tata- fiu, presedintele actual al Turciei – Erdogan , Donald Rumsfeld, Nicolas Sarkozy , Al-Baghdadi – seful ISIS si inca multi altii .

    Asa incit aceasta declaratie din partea Toyota o consider o manevra ce are scopuri ascunse , stiind cu ce se ocupa in realitate aceasta corporatie . Nu cred in ruptul capului ca ar avea ca prioritate binele angajatilor sai .

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.