Viktor Orban, în plenul Parlamentului European: Preşedinţia ungară a Consiliului UE cere ca până la sfârşitul anului Bulgaria şi România să fie membre depline ale zonei Schengen

Preşedinţia ungară a Consiliului UE cere ca până la sfârşitul anului Bulgaria şi România să fie membre depline ale zonei Schengen, a declarat premierul ungar Viktor Orban în plenul Parlamentului UE, la Strasbourg, în cadrul dezbaterii priorităţilor preşedinţiei ungare, notează Agerpres.

Premierul ungar a spus că sistemul de azil nu funcţionează şi că, „dacă permitem cuiva să intre, nu mai putem să-l trimitem acasă niciodată”.

„Politica UE privind migraţia a eşuat, se văd consecinţele. Mai multe state membre încearcă să găsească soluţii. Migraţia ilegală şi temerile legate de siguranţă au dus la controale consolidate la frontiere”, a mai spus Orban în cadrul dezbaterii.

În context, Viktor Orban a propus un sistem care să permită întâlniri la vârf între şefii de stat şi de guvern ai ţărilor membre Schengen, aşa cum s-a întâmplat cu zona euro în 2008, în timpul crizei financiare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Viktor Orban, în plenul Parlamentului European: Preşedinţia ungară a Consiliului UE cere ca până la sfârşitul anului Bulgaria şi România să fie membre depline ale zonei Schengen”

  1. Zona Schengen nu inseamna doar plimbari libere prin Europa ( cu pasaport bineinteles digital ) asa cum cred majoritatea romanilor , ci si accesul liber si nestingherit al imigrantilor Din toate tarile Schengen Catre toate tarile Schengen.

    Nu este , din punctul meu de vedere , decit o manevra abila din partea absolventului Orban al scolii Young World Leaders de la Davos in 1993 ( scoala din cadrul Forumului globalist ) si o momeala invelita in zahar pentru a nu i se simti cirligul ascutit si otrava din virf .

    Răspunde
  2. Este ca pe vremea lui Nastase , la intrarea Romaniei in E.C , adica ” cedeaza PETROM , AUSTRIEI si vei intra in E.C ” Acum , cedeaza ” gaze ” Ungariei si vei intra in spatiul ” SCHENGEN ” , pacat ca am ajuns o tara de ” marionete fanariote nationale asa zis democratice ” ca in urma cu 200 de ani , la mana ” realilor decidenti si jucatori europeni si mondiali . Dar asta este inceputul , vorba biblica ” Fereste ma Doamne de mai Rau „

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.