Claudiu Târziu (AUR): Astăzi pornim nu într-o campanie electorală, ci într-o bătălie pentru APĂRAREA lumii noastre, așa cum o știm

Votul din 9 iunie nu este un simplu exercițiu electoral, ci ne poate schimba viața în mod radical, a declarat, joi, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Declarația a fost făcută, joi, în cadrul unui eveniment organizat de AUR, în București, pentru prezentarea candidaților la alegerile locale din Capitală și la alegerile europarlamentare.

„Vrem o Românie creștină, suverană, prosperă, în pace și cultivând viața, într-o Uniune Europeană de națiuni suverane, care prețuiesc viața, respectă tradiția și urmăresc pacea prin bunăstare”, a subliniat Claudiu Târziu.

Redăm integral discursul liderului AUR, Claudiu Târziu:

„Astăzi pornim nu într-o campanie electorală, ci într-o bătălie pentru apărarea lumii noastre, așa cum o știm. Este posibil ca pe 9 Iunie să avem ultima ocazie de a alege cum vrem să trăim.

Votul din 9 iunie ne poate schimba viața în mod radical.

Cele mai teribile temeri vor deveni realitate sau, dimpotrivă, vor fi îndepărtate pentru lungă vreme.

Războiul, sărăcia, sclavia, molimele de laborator, sălbăticirea omului, moartea ca scop al vieții ne pot fi viitorul. Cu un singur vot. S-a mai întâmplat în istorie.

Precum tot cu un vot ne putem asigura viața, pacea, demnitatea, prosperitatea, libertatea și suveranitatea.

9 iunie nu este, așadar, o dată oarecare.

9 iunie nu e un simplu exercițiu electoral.

9 iunie va fi începutul sfîrșitului sau, din contra, începutul recuceririi normalității.

Pentru Europa, pentru România, pentru București, pentru fiecare oraș și fiecare sat din comunitatea europeană.

Suntem chemați să decidem încotro!

Nu este o banală alegere de primar sau de consiliu local, ci un vot pentru debaronizarea satelor și orașelor noastre, pentru ca mafiile locale să fie destructurate!

Nu este un obișnuit scrutin pentru funcția de președinte de consiliul județean, ci un vot pentru tăierea unei importante surse de putere a găștilor de pradă care au capturat statul român.

Nu este o doar o altă alegere de deputați în Parlamentul European, ci un vot care să dea o șansă României în Uniunea Europeană și o șansă Europei de a fi mai bună.

Vrem o Uniune Europeană mai bună, pentru că astfel și România va fi mai bună.

Vrem o Românie creștină, suverană, prosperă, în pace și cultivând viața, într-o Uniune Europeană de națiuni suverane, care prețuiesc viața, respectă tradiția și urmăresc pacea prin bunăstare.

Orice lege decisă la Bruxelles sau Strasbourg produce efecte de la București până la Bobâlna: ca închiderea minelor, lichidarea fermelor de animale, interzicerea încălzirii cu lemn, condiționarea călătoriilor de un pașaport al sănătății, interdicția de a folosi mașina personală mai mult de un număr arbitrar de kilometri pe an, desființarea banilor lichizi, controlul asupra persoanei prin identitate digitală etc.

Orice baron rămas în funcție va ajuta mafia care ține captiv statul român să jefuiască țara și să o închine unor interese străine.

Puterea noastră, a românilor, la Bruxelles va fi cu atât mai mare cu cât vor fi mai mulți patrioți la conducerea satelor, orașelor și țării noastre. De numărul patrioților trimiși pe 9 iunie la Bruxelles depinde victoria noastă în lupta pentru eliberarea statului român din ghearele mafiei.

Ce i se întîmplă României și ce suferă Uniunea Europeană este extrem de grav și durează de prea mult timp.

A interveni este o urgență extremă.

Faptul că noi AUR, vedem limpede realitatea și ne asumăm misiunea de a o schimba în bine, nu ne face extremiști, ci de extremă necesitate.

Nu putem continua drumul sinucigaș pe care ne conduc Nicu și Marcel la București și Ursula la Bruxelles.

Este obligatorie schimbarea de curs. Și aceasta o vom face împreună, pe 9 Iunie.

Dumnezeu să ne ajute!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR): Astăzi pornim nu într-o campanie electorală, ci într-o bătălie pentru APĂRAREA lumii noastre, așa cum o știm”

  1. În ce mă privește, nu sunt prea sigură că apărarea lumii noastre românești trece pe la Bruxelles.
    Nu știu nici dacă dusul la Bruxelles ne poate scăpa din ghearele Mafiei. Mi se pare că dimpotrivă.
    Iar faptul că dorința de a fi la Bruxelles ” în număr cît mai mare ” se va împlini doar prin intervenția lui Dumnezeu , atrage încă o dată atenția mea asupra unei legături cît se poate de misterioase între religie și politică.
    Ce pot avea oare acestea în comun ?

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.